Error
  • JFTP: :connect: Could not connect to host ' 127.0.0.1 ' on port ' 21 '


Om in uw gebouw over een goede luchtkwaliteit te beschikken, is het nodig om het pand goed te ventileren. Een slechte luchtkwaliteit kan o.a. voor schimmelvorming zorgen en dat kan dan weer leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk om u goed te laten informeren bij de keuze van uw ventilatiesysteem.

Er bestaan verschillende soorten ventilatiesystemen met elk een verschillende werking. Deze installaties worden onderverdeeld in vier groepen. Deze zijn:

- A-ventilatie;
- B-ventilatie;
- C-ventilatie;
- D-ventilatie.

Bij A-ventilatie gebeurt de toe- en afvoer van de lucht volgens een natuurlijke wijze. B-ventilatie beschikt over een mechanische luchttoevoer (een ventilator). De luchtafvoer gebeurt ook hier via een natuurlijke manier. Deze vorm van ventilatie wordt nog maar zelden toegepast. C-ventilatie is tegengesteld aan B-ventilatie. Hier gebeurt de luchttoevoer juist natuurlijk en de luchtafvoer mechanisch. Bij D-ventilatie worden zowel de luchttoevoer als de luchtafvoer mechanisch geregeld.

Voor meer informatie kan u altijd bij ons terecht. Onze specialisten helpen u professioneel verder bij de keuze en de plaatsing van uw ventilatiesysteem.


 

Ventilatie