Error
  • JFTP: :connect: Could not connect to host ' 127.0.0.1 ' on port ' 21 '


Een computernetwerk is een communicatiesysteem waarbij twee of meer computers met elkaar in verbinding staan.

In een eerste fase zullen wij samen met u uw behoeften en wensen bespreken en analyseren. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Een goede planning is het halve werk en daarom zullen we in de volgende fase met u een datum en tijdstip afspreken om het computernetwerk te komen installeren. De installatie van uw computernetwerk dient nauwgezet te gebeuren. Op professionele wijze staan wij in voor het uitvoeren van de bekabelingswerken tot het installeren van servers.

Om de goede werking te kunnen blijven garanderen, houden we na de installatie preventief toezicht op de computernetwerken. Indien er toch een storing of probleem ontstaat of u een aanpassing van uw huidig computernetwerk wenst, kan u beroep doen op onze technische dienst. Onze professionele medewerkers beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om u snel en efficiënt verder te helpen. Ook voor professionele ondersteuning en systeembeheer bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen in verband met automatisering, ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Heeft u nog bijkomende vragen of wenst u een beroep te doen op onze diensten, aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag.